Tuti Tippek

Ajándékozz horoszkóp szerint!

Nem mindig könnyû kitalálni, mivel lepjük meg szeretteinket, ezért most megpróbálunk segíteni. Családtagjaink, barátaink horoszkópja elárulja, mivel tudunk örömet szerezni nekik. Felsoroljuk legfõbb tulajdonságaikat, kedvenc színeiket, tárgyaikat, amelyek alapján könnyebb eldöntenünk, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá.





Kos

Nem ismeri a meghátrálást, az egyik leghatározottabb jegy. Kalandvágyó, energikus, mindig tele van ötletekkel. Konkrét elképzelései vannak, és a célját általában el is éri. Bátor természetű, és barátságos. Szenvedélyes, könnyen jön lázba, nem szereti az egyhangúságot. Harcos típus, aki olykor hajlik a szélsőségek felé. A pillanatnak él.

Minek örülne legjobban?

Szeret a tűzzel játszani, éppne ezért biztos, hogy örülni fog, ha gyertyákkal, füstölőkkel, aromalámpákkal, vagy bármilyen világítótesttel lepjük meg. Kedveli a kerámia- és az állati eredetű tárgyakat, amelyek bőrből, szőrméből vagy csontból készülnek. Mivel aktív életet ér, sportszereket vagy utazásokat is ajándékozhatunk neki. A férfiakat pedig akár barkácskészlettel is meglephetjük.

Színe: vörös
Parfümtipp nőknek: Naomi Campbell Myster, Hugo Boss Intense
Parfümtipp férfiaknak: Gucci Envy fo Men, Davidoff Zino
Köve: jáspis, ametiszt, hermatit





Bika

Gyakorlatias jegy, két lábbal jár a földön, a realitások embere. Szeret a természetben lenni. Erős egyéniség, az élet örömeit nagykanállal habzsolja. Imád enni, főzni, igazi ínyenc. Erős benne a birtoklási vágy, nagyon féltékeny típus, ezt leszámítva kellemes vele az élet. Csodálatos érzéke van a zenéhze, általában műveli is valamilyen formában.

Minek örülne a legjobban?

A pontosságot fontosnak tartja, örülne egy nemes karórának, hogy ne késsen el sehonnan. Mivel szereti a zenét, vásároljunk neki cédét, de más művészeti területről is választhatunk valamit a fa alá. Ha könyvet szeretnénk adni neki, akkor az szóljon építészetről, szét tájakról, finom ételekről vagy a divatról. Mivel értékeli a szépséget, akár egy különleges kozmetikai kezeléssel vagy bármilyen dekorációs kellékkel meglephetjük. Ha csak szerényebb ajándékkal készülünk, válasszunk csokoládét vagy bonbont.

Színe: rózsaszín
Parfümtipp nőknek: DKNY, Clinique Happy
Parfümtipp férfiaknak: Dior Fahrenheit, Jil Sander Man Pure
Köve: rózsakvarc, aventurin, malachit, achát






Ikrek


Kettős személyiség, mint ahogy azt a neve is mutatja. Könnyen alkalmazkodik a változó körülményekhez. Érdeklődési köre széles, kíváncsisága kielégíthetetlen, minden pletyka, információ lázba hozza. Könnyen barátkozik, érdekli mások élete. Értelmes, jó képességű, amit okosan kamatoztat élete során. Imád kockáztatni és játszani.

Minek örülne a legjobban?

Találó lehet egy újfajta társasjáték vagy kártya, hiszen a legnagyobb játékosok egyike. Mivel szeret mindenről tájékozódni, örömet szerehzetünk neki különféle lexikonokkal, tudományos vagy irodalmi témájú könyvekkel, szótárakkal, de egy jó DVD-t vagy videofilmet is nagyra értékel. Mindig ezer dolga van, és egyszerre több helyen akar lenni. Mivel hajlamos a túlszervezésre, ajándékozzunk neki határidőnaplót vagy telefonregisztert. Ha nem akarunk személyes ajándékot adni, lepjük meg egy palack jó minőségű borral, és hozzáillő sajjtal.

Színe: sárga
Parfümtipp nőknek: Nina Ricci Premier Jour, Armani White
Parfümtipp férfiaknak: Bruno Banani, Ungaro III
Köve: tigrisszem, citrin, rutilkvarc, tejkvarc










 


 Itt választ kaphatsz arra, hogy  mit ajándékozz a többi jegynek!


• Rák, Oroszlán, Szűz 
• Mérleg, Skorpió, Nyilas
• Bak, Vízöntő, Halak


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top