Tuti Tippek

Tönkreteheti a karácsony Jackson gyermekeit

Nagyanyjuk Los Angeles-i otthonában karácsonyoznak Michael Jackson gyermekei. Prince, Paris és Prince Michael II. még mindig nem tudták feldolgozni apjuk tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálát, és félő, hogy az első Michael nélkül töltött ünnep még inkább fokozza a kicsik lelki fájdalmait.

Tönkreteheti a karácsony Jackson gyermekeitElső karácsonyukra készülnek édesapjuk halála után Michael Jackson gyermekei. A 12 éves Prince, a 11 éves Paris és a hétéves Prince Michael II. nagyanyjuk, Katherine Jackson Los Angeles-i otthonában élnek, és az ünnepeket is ott töltik. A kicsik képtelenek feldolgozni az énekes elvesztését, a közelgő ünnep pedig még jobban fokozza fájdalmukat.

A gyermekeket kezelő pszichológus mérhetetlen aggodalommal tekint a következő hetek elé, félő ugyanis, hogy Jackson egyébként is törékeny lelkű gyermekei teljesen magukba zárkóznak a szomorúságtól. Nagynénjük, La Toya Jackson szerint ráadásul nem is egyformán próbálnak megbirkózni apjuk hiányával, így a családnak komoly dilemmát jelenthet, hogy a csendes emlékezés szálaival szőjék-e át az ünnepet, vagy mintha mi sem történt volna, káprázatos, fényűzően gazdag karácsonyt rendezzenek.   

„Magunk sem tudjuk, mi lenne jó megoldás, annyira különbözőek. Paris például úgy próbálja gyógyítani a kis lelkét, hogy az apja ingeit hordja, és egész nap régi videofelvételeket nézeget. Vele ellentétben Prince látni sem akarja az apjáról készült felvételeket. Ő nagyon szomorú és félénk kisfiú. Rengeteg sír, hiszen iszonyatosan fájdalmas számára, hogy Michael nincs többé – mondta a Daily Telegraph című napilapnak La Toya, majd hozzáfűzte: – Nagyon fontosnak tartom, hogy tovább folytassák a terápiát, és szívből remélem, hogy egyszer talán képesek lesznek feldolgozni ezt a borzalmas tragédiát.”

Egy régi felvétel a családi albumból
Egy régi felvétel a családi albumból

A család egyik barátja szerint a gyerekek egyre többször hozzák szóba a Michaellel töltött utolsó közös karácsonyt. Az énekes akkor azzal tetézte az ajándéközönt, hogy meglepetésvendégként az otthonába invitálta a Csillagok háborúja legendás színésznőjét, a Leia hercegnőt alakító Carrie Fishert. A kicsik természetesen az izgatottságtól alig akarták elhinni, hogy személyesen találkozhatnak kedvenc mozijuk hősével, de Jackson is gyermeki lelkesedéssel fogadta a színésznőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top