nlc.hu
Baba
A Mi Börzénk

A Mi Börzénk

A Kismama magazin szervezésében immár 28. alkalommal kerül megrendezésre a nagy hagyományokkal rendelkezõ, az évek során megszokott magas színvonalon és biztonságos körülmények között megtartott, rendezvényrõl rendezvényre tapasztalataink és az Önök visszajelzései alapján folyamatosan tovább fejlesztett Kismama Babaruhabörze.

A Babaruhabörzét ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a babaruhák,
babaápolási cikkek, babafelszerelések iránt, akik babát várnak vagy kisgyereket nevelnek, és szeretnék eladni a régi ruhácskákat, hogy beszerezhessék az újakat.


A rendezvény megtekinthető látogatóként, a saját, használt, kinőtt ruhák, játékok, termékek árusaként (börzézőként), vagy kiskereskedőként. (Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés!)

A 28. KISMAMA BABARUHABÖRZE
2006. április 22-én, szombaton 8.00-15.00 óra között
kerül megrendezésre a Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában
.

Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet CSAK ELŐVÉTELBEN LEHET RENDELNI A KÉSZLET EREJÉIG. A jegyrendeléseket KIZÁRÓLAG TELEFONON tudjuk fogadni, 2006. február 6-tól munkanapokon 10 és 16 óra között a már megszokott

(06-1-) 371-32-56-os KISMAMA BABARUHABÖRZE INFORMÁCIÓS VONALON.

A személyes jegyváltás a gördülékeny szervezés érdekében illetve a duplán értékesített asztaljegyek elkerülése miatt megszűnt.

További információt februári lapszámunkban olvashat.

A RENDEZVÉNYEN BIZTONSÁGI OKOKBÓL A FÖLDRŐL ÁRULNI TILOS!
A 2005. évi CXXXIII. Tv. 3. fejezete alapján a rendezvényt biztosító rendészek jogosultak az élet- és vagyonbiztonság érdekében (KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A TŰZVÉDELMI RENDELKEZÉSEKRE) a Babaruhabörze biztonságát veszélyeztető személyeket távozásra felszólítani, illetve a rendezvényről kivezetni.

Bármilyen egyéb más cég által szervezett hasonló rendezvényhez a Kismama magazinnak, illetve annak kiadójának, a Sanoma Budapest Kiadói Rt-nek semmilyen köze nincsen, így azok szervezéséért, lebonyolításáért felelősséget nem vállalunk.

Vigyázat! Hamisíthatják!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top