Baba

Kismamavitamin

A kismamavitaminok széles skáláját vásárolhatjuk meg, de csak egyetlen olyan készítmény van, amit kifejezetten a magyar kismamák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A fejlesztéskor először széleskörű kutatást végeztek, amelyben felmérték a magyarországi nők táplálkozási szokásait, majd ennek eredményéhez igazították a Gravida kismamavitamin összetevőinek arányait.

Mitől különleges a Gravida?

Azon kívül, hogy a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz (összesen 25 félét), sokkal tudatosabban ügyelnek a megfelelő arányokra. Nem elég ugyanis a szervezetbe bejuttatni ezeket az anyagokat, gondoskodni kell arról is, hogy be is épüljenek, és hogy az egyik ne nyomja el a másik hatását.

A Gravida mindezek mellett tartalmaz néhány olyan összetevőt is, amire ugyan nagy szükségünk van, de más készítményekből gyakran hiányoznak: A K-vitamin szükséges a normál véralvadáshoz, mely szüléskor elengedhetetlen. A szelén antioxidánsként semlegesíti a szervezetbe kerülő méreganyagok egy részt. A molibdén vérszegénységet megakadályozó mikroelem. A króm a szénhidrát anyagcseréjét és vércukor szintjét szabályozza.

Kismamavitamin

 

Nem hiányozhat belőle a vas, a jód a folsav – összesen 25 féle fontos építőelem.

Ezek ismeretében könnyű eldönteni, hogy melyik az egyszerűbb és megbízhatóbb megoldás: nap-mint-nap összeválogatni többféle halat, fehér és vörös húst, összegyűjteni rengeteg különféle növényt, zöldséget és gyümölcsöt, és ezekből olyan arányban enni, hogy éppen a legkedvezőbb vitamin-, nyomelem- és ásványianyag-összetételhez jussunk, vagy megvenni a kiváló minőségű Gravida kismamavitamint, és rábízni magunkat ennek jótékony hatására. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top