Baba

Cukiság: a kislány ezzel a kézzel írt levéllel próbálta megúszni a sulit

Biztosan mindenki próbált már hamisított felmentéssel lógni, de az ilyesmi még sosem volt kevésbé hihető, mint ez.

Valószínűleg egy csomó embernek a mai napig csuklójában van a szülők aláírása, amit alkalomadtán oda lehetett kanyarintani egy ügyesen megszerkesztett kikérő alá, esetleg a beírásokra – csak a szülői szív megkímélése végett, persze. Hát ez a kislány is valami ilyesmivel próbálkozott.

A hétéves Rosabella szinte pimasz – vagy rémesen naiv – üzenete egyrészt hihetetlenül cuki, másrészt nem igazán értjük, hogyan gondolhatta komolyan a dolgot. De a legjobb rész még csak most következik: sikerült neki!

Napi cuki: a kislány ezzel a kézzel írt levéllel próbálta megúszni a sulit

Igaz, hogy a nyilvánvaló hiteltelenségen túl nem volt aláírás, és tök hibás volt az egész cetli helyesírása, az iskola mégis hazaengedte a kislányt a cetlin említett buszjáraton. Rosabella családjának szomszédja figyelt fel rá, hogy a kislány szokatlanul korán otthon garázdálkodik, ezért átvitte magához a kicsit, és figyelt rá, amíg Rosabella apukája meg nem érkezett. Minden elismerésünk, de azért érdemes lenne jobban utánajárni az ilyen finoman szólva is kétes eredetű cetliknek!

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top