nlc.hu
Baba
Tizenöt hónapja terhes, de orvosa szerint csak kövér

Tizenöt hónapja terhes, de orvosa szerint csak kövér

Már tizenötödik hónapja terhes tizedik gyermekével egy nő az Egyesült Államokban, de orvosa szerint csak kövér.

Kétségbeesetten keresi a választ az ötvenéves Linda Reevs arra, mi növekszik tizenötödik hónapja a hasában. Szerinte terhes, az orvosok szerint mentális betegsége van és álterhessége, illetve csak kövér. Linda korábban már kilenc gyermeket szült, így van tapasztalata a szülés alatti jelek észlelésében, szerinte a baba mozgolódik, és rugdos is.

Tizenöt hónapja terhes, de orvosa szerint csak kövér
Linda Reevs

Linda nem hajlandó lemondani meggyőződéséről, szerinte a vizsgálatok azért nem mutattak magzatot a méhében, mert nem ott, hanem a hasában fejlődik a magzat immár tizenöt hónapja. “Az orvosok nem hajlandók teljes CT-t készíteni. Már korábban is azt sugallták, hogy mentális betegségem van és csak beképzelem magamnak a terhességet. Felírtak antidepresszánst, de egyből kidobtam a receptet” – mondta a Mirrornak Linda. Egy másik orvos egyszerűen arra fogta hasa alakját, hogy csak simán kövér.

Azért is bizakodik a terhességében a kilencgyermekes anyuka, mert egyszer egy magzati doppler készülékkel hallotta a baba szívverését. “Ismerem ezt a hangot jól, hogy tudnám nem felismerni?”

Pár százalék esélyt mégis ad a tévedésének. De arról nem tesz le, hogy valami növekszik a hasában. “Ha mégis tévednék, szeretném pontosan tudni, hogy mi is történik bennem. Mi van, ha rák? Komoly kezelésre van szükségem.”

 Egy kínai nő viszont tényleg 17 hónap alatt hordta ki a gyermekét. Olvastad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top