szamóca
Itt az eperszezon, most kell eperdzsemet befőzni!
Már csak szemenként vesszük a piacon, 4000 forint felett kedvenc gyümölcsünk kilója
3 ínycsiklandó édesség eperből – glutén, laktóz, hozzáadott cukor és hiányérzet nélkül
Botanikából egyest kapnánk, ha epernek nevezzük az epret – de mi is a helyes elnevezése?
Alig olcsóbb a „szedd magad” eper, mint az árusoké, de epret szüretelni jó! Íme, az idei lista
Rothadásveszélyben a magyar epertermés – a gazdát kérdeztük
2 módszert mutatunk: így óvd meg az epret a gyors romlástól és penészesedéstől!
Egy újabb magyar gyümölcs, amiből alig veszünk idén az ára miatt
Eperszezon: itt találhatsz az országban „Szedd magad” földeket
„Csináljatok tejfölös eperfagyit!” – hallgassunk Dragomán Györgyre!
Mikor, hogyan ültessünk szamócát?
Piszkosul drága lesz idén a magyar szamóca
Nem mindegy, hogy hol szedjük magunknak az epret
A szezon sztárja: epres-nutellás pizza
Eperkrémleves, ami olyan finom, mint egy desszert
Szédítő összegbe kerül az egyik legnépszerűbb tavaszi gyümölcs
Mérgezésveszély: ne keverd össze az indiai szamócát az ehetővel!
Ezért drágább az eper a szokásosnál
Na, most van itt az eperszezon, készíts dzsemet és szörpöt egyszerre!
Érik a szamóca a kiskertekben, de a gazdák mégsem örülnek az enyhe novembernek
Alig van, aki leszedje a magyar szamócát, olyan nagy a munkaerőhiány
Jó éve lesz idén a magyar epernek
Hihetetlen ára van a magyar epernek