tartósítás
Tudod, mi az az öröklé? Így készül a hagyományos dobálós savanyúság
7 tipp a vágott virág tartósítására – Sokáig gyönyörködhetsz benne
Sem a szalicil, sem a nátrium-benzoát: ezt a tartósítószert válaszd befőzéshez
Így készül a sütőtökpüré, amit bármikor lekaphatunk a kamrapolcról
Ezzel a módszerrel kétszer annyi ideig eláll a kenyér
Ezzel a zseniális trükkel megakadályozhatod, hogy az avokádód megbarnuljon!
Furcsa, de hatásos módszerrel tartósíthatjuk a tojást!
Fél évig nem hervad el az ecuadori örökrózsa
Tudtad, hogy a jégkockatartó valójában milyen sokoldalú? Így tedd a konyhád alapeszközévé!
Umamibomba Szicíliából – Szinte érezzük az ízét: így készülnek a napon szárított paradicsomok
Ezzel az ősi módszerrel 6 hónapig friss marad szőlő
A komoly háziasszonyok ilyenkor birsalmasajtot főznek
Kis munka, nagy öröm: az aszalt gyümölcsök a nyár ajándékai
Így lehet sokat spórolni az étkezésen
Nehogy már télen ne ehessünk sütőtökös ételeket!
Most töltsd fel a fűszerkészleteidet!
A lila levendulaszörp nem szemfényvesztés, hanem valóság