Család

Meghalt a 15 évesen csupán 13 kilós lány

Nem tudták megmenteni az orvosok a 13 kilogrammos, 15 éves Gabriela Barnát, akinek a kórházban leállt a légzése és meghalt.

A kislány megdöbbentő állapotban került két héttel ezelőtt a bákói gyermekkórházba: csont és bőr volt, testét pedig mély sebek borították. Az orvosok elmondták, a kislány görcsös bénulásban szenvedett, amely a végtagjain kívül az agyára is hatással volt.

A mozgássérült Gabrielát megfázás gyanújával szállíttatta a Bákó megyei Bereşti-Bistriţa településen élő édesanyja, az 51 éves Elena Barna mentővel a kórházba, holott a kislány teste véres fekélyekkel volt tele, szervezete pedig kiszáradt. Az iskolázatlan, mozgássérült lánnyal nem csak az anyja nem törődött, a település orvosa, elöljárói sem vették a fáradságot, hogy tegyenek valamit az érdekében.

Az anya ellen időközben eljárás indult kiskorúval való rossz bánásmód miatt, Gabriela halála azonban felülírhatja a vádakat, és az ügyészség emberölésért állíthatja bíróság elé.

Forrás: manna.ro/crimetime.ro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top