Család

Videón kérte meg szerelme kezét

Két napon át dolgozott a párjának szánt videón. Megérte.
Eliu és Marissa

Eliu és Marissa

Forrás: dailymail.co.uk

Sajátos módját választotta a lánykérésnek egy amerikai csontkovács, Eliu Hernandez. Közel nyolcszáz darab képet készített a jobb kezéről, mellyel egy történetet adott elő, aminek a végén – írásban – feltette a nagy kérdést.

A képekből aztán egyesével, stoptrükk technikával rakta össze a két és fél perces filmecskét, két nap munkával. Amikor elkészült, gyanútlan barátnőjét, Marissát a lejátszó elé ültette. „Azt mondta, szeretne mutatni valamit, amin dolgozik. Beletelt egy kis időbe, mire rájöttem, hogy miről van szó” – idézte fel az emlékezetes pillanatokat Marissa egy tévériportban.

Mire a filmecske véget ért, a fiatal nő annyira sírt a meghatottságtól, hogy percekig megszólalni sem tudott. Párja azonban türelmesen kivárta a választ, ami persze igen volt.

A jegyespár másokkal is meg akarta osztani az örömét, ezért a videót feltöltötték a YouTube-ra. Nézd meg te is!

 

 

 


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Videón kérte meg szerelme kezét a csontkovács

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top