Család

Egy hétvége alatt kétszer nyertek a lottón

A házaspár nem érte be az 1 millió dolláros nyereménnyel…

Kép: nydailynews.com

Dupla szerencse

Forrás: nydailynews.com

Egy amerikai házaspár, Steve és Terri Weaver a múlt hét végén horgászni mentek. Útközben betértek egy boltba, ahol a férj hirtelen ötlettől vezérelve vásárolt egy kaparós sorsjegyet, mellyel rögvest megütötte az 1 millió dolláros, azaz 217 millió forintos főnyereményt.

„Azt hittem, hogy helyben szívinfarktust kapok. Kalapált a szívem és azt nézegettem, hogy mit ronthattam el” – mesélte egy riportban Steve.

Az újdonsült dollármilliomosok nem rohantak azonnal haza, hanem eredeti terveiknek megfelelően szépen elutaztak horgászni, majd másnap, hazafelé menet az asszony is vett egy sorsjegyet. Amikor lekaparta, alig akart hinni a szemének: újabb 50 000 dollárt, vagyis 10 millió forintot nyert.

Bár a házaspár tartott attól, hogy csalónak hiszik majd őket, hétfőn jelentkeztek a nyereményükért, amit minden további nélkül ki is fizettek nekik, hiszen teljesen szabályosan játszottak.

Weaverék a nyereményátadáson elárulták, hogy ezután is ugyanúgy járnak majd dolgozni, a pénzt pedig befektetik a nyugdíjas éveikre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top