Család

Az ikerpár egyik tagja fehér, a másik színes bőrű lett

Egy ikerpár, amelynek egyik tagja fehér, a másik színes bőrű? Lehetséges ez? Igen, habár ritka jelenségről van szó. Nézd meg azokat, akik így születtek!

Egy olyan házasságban, amelyben az egyik fél fehér, a másik színes bőrű, előfordulhat, hogy a születendő ikrek is „kétszínűek” lesznek.

Az Ikrek a családban blog képeket gyűjtött ilyen párokról: mindannyian testvérek, és akármilyen hihetetlen, mind ikrek. Az esély arra, hogy az ikerpár tagjai más bőrszínnel születnek, egy a millióhoz…

Az ikerpár egyik tagja fehér, a másik színes bőrű lett


Az angol Kian és Remee 2006 áprilisában született, egyetlen perc különbséggel. Anyjuk Kylee Hodgson azt mondja: „Amikor megszülettek, nehéz volt elhinni, hogy ők ikrek, annyira másként néztek ki. Sokáig azt vártam, ahogy egyre idősebbek lesznek, ahogy nőnek, egyre jobban hasonlítanak majd egymásra. Azt gondoltam, a bőrük tónusa is így változik, de épp ellenkezőleg. Egyre szembetűnőbben különbözik.”

Nézd meg a többi „tejeskávé”-ikerpárt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top