nlc.hu
Család
Csoda történt a kútba zuhant kisfiúval

Csoda történt a kútba zuhant kisfiúval

A jéghideg vízben szinte kihűlt, és ellilult a kútba esett kisgyerek, de nem lett tüdőgyulladása, és nem is fázott meg. Apukája már hazavihette a kórházból.

Az orvosok is csodát emlegetnek, amikor a 21 hónapos Noel szóba jön. Ő az a téti fiúcska, aki múlt hétvégén beleesett a kútba, s az édesapja húzta ki a jéghideg vízből. Teste annyira kihűlt, hogy meg sem tudták mérni a hőmérsékletét – írja a kisalfold.hu.

A gyermeket a Petz-kórház gyermekintenzív osztályán kezelték, de állapota már akkor is stabil volt. Megfigyelésre kellett bent tartani, de úgy tűnt, nincs tüdőgyulladása, vagyis vélhetően nem nyelt a vízből, s apukája szerint még csak meg sem fázott.

Fotó: Facebook / Magyar Gyermekmentő Alapítvány
Ide esett be Noel – Fotó: Facebook / Magyar Gyermekmentő Alapítvány

“Esténként így szoktunk pancsi-pancsit játszani, talán ezért is működött benne az az ösztön, hogy a fejét kiemelje” – mondta az apuka, aki ahogy kiemelte a kicsit a szomszédok segítségével, rögtön levetkőztette, és takaróba bugyolálta. “Már lila volt a bőre. Egy percig sem veszítette el az eszméletét, öt percen belül pedig kint voltak a mentők” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top