nlc.hu
Család
Lemond a képviselő, hogy felesége indulhasson a posztjáért

Lemond a képviselő, hogy felesége indulhasson a posztjáért

Alan Grayson floridai demokrata párti képviselő az idén ősszel már nem indulna a választáson, inkább szenátor lenne. Az ötgyermekes, elvált politikus a hétvégén elvette feleségül a képviselői székéért harcba induló nőt.

Harc helyett inkább feleségül vette Alan Grayson azt a nőt, aki a helyére pályázik a washingtoni kongresszusban. A férfi inkább szenátor akar lenni, az amerikai lapok szerint a politikában kezdő Dena Miningnak pedig jól jön férje vezetékneve.

Grayson egészen az esküvőig tagadta, hogy viszonya lett volna az általa patronált Minninggel, aki keddtől már Dena Grayson néven szerepel a közösségi oldalakon.

heavy.com
Dena Mining és Alan Grayson  – forrás: heavy.com

Az Orlando Political Observer című lap – amely hírt adott az eseményről – megjegyzi: a politikai outsider Dena Minning egyszeriben a Floridában jól hangzó Dena Grayson lett, s ezzel jócskán megnőttek az esélyei arra, hogy képviselővé válasszák.

“Az én jóképű, briliáns és fantasztikus férjem Alan Grayson” – lelkendezett honlapján a képviselőségért harcba induló orvosnő. Férje a maga honlapján egyetlen szót sem ejtett új házasságáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top