Család

Itt a foci-Eb cukiságbombája: ovisok dallal buzdítják focistáinkat

Piros-fehér-zöld a szívünk, Csicsergő az óvodánk – ez a sor is szerepel a Nem vagyunk mi kispályások című dalban és videóban. És nem véletlenül, mert ide járt anno az első meccsen gólt szerző Stieber Zoltán is. Szóval a jövő focistái máris berobbantják a cukiságbombát.

A sárvári Csicsergő óvoda ovisai nemcsak énekelni és szurkolni tudnak, a képek tanúsága szerint máris ügyesen fociznak, és csodásan rajzolnak is. Példaképük ki más is lehetne, mint az Ausztria ellen második gólunkat szerző Stieber Zoltán, aki egykor ebben az óvodában töltötte napjait.

És nem ám unásig ismételt, mindenhol elhangzott dalt énekelnek a gyerekek az óvónénik kíséretében, saját maguk szerzeményét adják elő, nem is akármilyen szöveg kíséretében, de verssel is buzdítják válogatottunkat. Stieber Zoltánra rendkívül büszkék, és a dalszövegből megtudhatjuk azt is, balszélsőnk tehetségére már óvodában felfigyeltek. Nos, mindenképpen érdemes végighallgatni és nézni ezt a videót, mert olyan dolgokra is fény derülhet, amiket csak az óvónők tudhatnak egykori óvodásukról.

Robban a foci-Eb cukiságbombája. Hogy az ovisokkal együtt énekelhessünk és buzdíthassuk a csapatot, a videó alatt megosztottuk a szöveget is. “Hajrá-hajrá magyarok!”

(Kisalföld)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top