Család

Újabb részletek derültek ki a torinói szerelmi tragédiáról

A 31 éves magyar nő végleg szerette volna lezárni kapcsolatát az olasz férfival, aki a nyílt utcán rálőtt, majd végzett magával.

Egy nap után el is hagyhatta a kórházat B. Tímea, akit Torino főutcáján akart megölni a volt barátja, majd miután azt hitte, hogy a nő meghalt, maga ellen fordította a fegyverét. A 31 éves nő fejsérülésekkel és néhány foga elvesztésével megúszta a támadást.

A Bors azt írja, hogy Tímea a rendőrségi kihallgatásán a férfit védte, szerinte a férfi sosem lett volna képes ártani senkinek. Hónapok óta külön éltek már, ám a nő végleg le akarta zárni a kapcsolatot.

A torinói rendőrség azt feltételezi, hogy hogy a férfi terve a gyilkosság-öngyilkosság volt, nem a vita hevében rántott fegyvert.

Az egyik nagy olasz üzletlánc üzletét vezető Elio tíz éve vált el a feleségétől, most egy tízéves fiút hagyott félárván. Tímea évek óta Olaszországban él, 2006-ban vágott bele a modellkarrierbe. A lap úgy tudja, hónapok óta más férfival van együtt.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top