Család

Idegen aranyhalat talált a konyhájában

A kóbor aranyhalért egyelőre nem jelentkezett a gazdája.

Egy teljesen sértetlen, élő aranyhalat talált a konyhája padlóján a bristoli Bex Cox. Az aranyhal mellett az egyik macskája, Thor üldögélt. A nő azonnal feltöltött egy fazekat vízzel és abba dobta be a halat, mely így életben is maradt.

Bex ezek után egy helyi Facebook-csoportba posztolt az aranyhalról, hátha valakinek hiányzik a környéken, egyelőre azonban senki sem jelentkezett az állatért.

Forrás: Facebook

A nő azt tartja leginkább valószínűnek, hogy a macskája nem egy akváriumból, hanem egy kerti tóból hozhatta az aranyhalat, ezért nem tűnt fel a tulajdonosnak a hiánya. A hal minden bizonnyal azért volt sértetlen állapotban, mert Thor ajándékba szánta a gazdájának.

Mivel az eset a legfagyosabb napok egyikén történt, Bex megjegyezte: még az is lehet, hogy Thor tulajdononképpen megmentette az aranyhalat, mely talán egy befagyott kerti tó jegén vergődött. Hozzátette, hogy a cica korábban soha, semmit sem vitt haza.

Az aranyhal a Fred nevet kapta, és átmenetileg a nő egyik barátja fogadta be, akinek két akváriuma is van.

Bristol Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top