Család

120 méter magas szikla szélén tartotta kezében gyerekét az apa

Egyesek pocskondiázzák, mások szerint jobb, mint ha szabadon hagyta volna szaladgálni.

Mutatunk egy Twitter bejegyzést: 

Felteszünk egy kérdést: 

Van egy sziklasor Angliában, ez a Seven Sisters Cliff, amit magyarul is szokás Hét nővér sziklaként emlegetni. A sziklasort húsvétkor elárasztották a turisták, ilyenkor teljesen természetes látvány, hogy a szikla peremén fotózkodnak a felnőttek, az viszont már kevésbé jellemző kép, amikor egy apa a saját gyerekével közelít a szikla széléhez, és úgy néz ki onnan, sőt a gyereket uszkve betartja a mélység fölé. A férfi fotója bejárta a brit sajtót, a kommentekben kapott hideget-meleget, egyesek úgy vélik, hogy kellően fogta a fiút, mások pocskondiázzák, hogy micsoda felelőtlen szülő, és címkézik a férfit, hogy ez bizony kiskorú veszélyeztetése

A BBC összeszedett pár érdekes adatot a szikláról, hogy például 2017-ben 50 ezer tonna törmelék omlott le róla az alatta fekvő partszakaszra, vagy hogy egy 23 éves dél-koreai turista leesett onnan, amikor egy fotó kedvéért a szikla peremén a magasba ugrott, és amikor földet ért, az egyensúlyát elvesztve lezuhant. 

Drónfelvételen mutatjuk, hogy ez a szikla valójában hogy néz ki: 

Kiemelt kép: illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top