Család

Saját magának énekelte a Happy Birthdayt a karanténban a nagyi

Nem volt szomorú, amiért idén egyedül kellett ünnepelnie.
születésnap gyertya

Önkéntes karanténban, egyedül ünnepelte 88. születésnapját egy amerikai nagymama, Norma Gregotio. A családja egy virágtortát küldetett neki, a nagyi pedig meggyújtotta rajta a gyertyákat, és saját magának énekelte el a Happy Birthdayt. Mindezt videóra vette, és elküldte a családjának. Az unokája, Jessica Kerrigan pedig feltöltötte a videót a TikTokra.

A videó hatalmas sikert aratott, több mint 8 millióan nézték meg. Amikor unokája közölte vele, hogy inertenets sztár lett, a nagyi megjegyezte: „Nem csillag vagyok, hanem galaxis.”

Az asszony nagyon örült a sok kommentnek és üzenetnek, azonban leszögezte, hogy nem volt szomorú, amiért egyedül volt a szülinapján.

„Nem tudom, miért… de sírnak. Én mindig boldog vagyok, nem voltam szomorú. Van egy filozófiám: minden reggel, amikor felébredek, azt mondom, köszönöm, Istenem, hogy új napot adtál nekem. Minden este pedig, amikor lefekszem, azt mondom: köszönöm, Istenem, hogy élhettem még egy napot” – fogalmazott Norma.

via

(Nyitókép: Getty Images)

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top