Család

A borsófőzelék miatt baltával támadt a feleségére egy baranyai férfi

Az asszony sodrófával védekezett.

Egy Baranya megyei faluban élő férfi tavaly októberben, kora délután ittasan ment haza. Felesége épp borsófőzeléket főzött, a férjnek azonban nem volt kedvére való ez az étel. Veszekedni kezdtek, és az asszony egyszer pofon is ütötte a férfit. A vita során a férfi kiment a házból, magához vett egy baltát, a nő pedig egy sodrófát ragdott a kezébe.

A házaspár a bejárati ajtó előtt folytatta a vitatkozást, a vádlott a fejszével hadonászott, a nő pedig a sodrófával többször ráütött a kezére. A férfi ekkor megragadta a sodrófát, azzal a feleségét a földre rántotta, majd a földön fekvő nőt a balta fokával fejbe ütötte.

balta

(Illusztráció: Getty Images)

A bántalmazás után a férfi kerékpárra ült, és távozott a helyszínről, a vérző feleséghez pedig a szomszéd hívott mentőt.

Az ütéstől az asszony életveszélyes agysérülést is szenvedhetett volna, ezért a Baranya Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen.

via

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top