nlc.hu
Család

Újra van haja a buszsofőrnek

Elsírta magát a buszsofőr, miután visszakapta haját

A 29 éves londoni buszsofőr tinédzser korában kopaszodott meg, ám most újra van miért fésűt vennie.

Imádja a net a 29 éves londoni buszsofőr, Adam Sinclair reakcióját, aki elsírja magát, miután újra van haj a fején. A férfinek 92 ezer követője van a TikTokon, így értesült a világ a hajproblémájáról, ami súlyos önbizalomhiánnyal párosult.

Szerencsére egy angol hajklinikához is eljutott a kopasz sofőr híre, akik felajánlottak egy 350 fontos (142 ezer forintos) hajbeültetést, majd felvették azt is, amint Adam először túrhat bele a saját hajába.

Eggyel több boldog buszsofőr van London utcáin (Fotó: Pexels.com)

Eggyel több boldog buszsofőr van London utcáin (Fotó: Pexels.com)

Adam sírva fakadt az érzéstől, hogy újra van haja, a követői pedig azt üzenték, nagyjából tíz évvel fiatalabbnak látszik az új külsővel.

 „Olyan furcsa érzés volt ollót hallani a fülem körül, aztán amikor a szemfedőt levették, alig tudtam megszólalni.- Először nem ismertem fel magam, de amikor felismertem, tetszett, amit láttam. Évek óta először tetszett, amit láttam. Ez volt a lehengerlő” – mondja a Daily Mailnek Adam, aki meg sem tudja számolni, hogy hány lány üzent neki az elmúlt napokban.

Adam szerint az ő története is azt mutatja, nem kell félni kipróbálni új dolgokat, különben meg, ha magabiztos vagy, mindegy, hogy hogy nézel ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top