nlc.hu
Család

Véletlenül egymillió forintot hagyott az eladományozott kabátban

Véletlenül egymillió forintot hagyott az eladományozott kabátban egy szegedi nő

Kiderült, hogy a nő elhunyt édesapjáé volt a kabát, amit eladományoztak, de nem vették észre, hogy egymillió forint lapult benne.

Egymillió forintot talált egy szegedi bolt alkalmazottja egy adománynak szánt kabát zsebében, amiről még a kabát tulajdonosa sem tudta, hogy ott lapul – számolt be a Szeged Televízió.

A fűtéstechnikai bolt évek óta működteti a szabadfogas jótékonysági akciót, amelyben bárki kabátot, ruhát akaszthat az utcán lévő fogasra, a rászorulók pedig vihetnek belőle.

Véletlenül egymillió forintot hagyott az eladományozott kabátban egy szegedi nő

Csak a szerencsének köszönhető, hogy meglett a kabátban hagyott egymillió forint. A kép illusztráció (Fotó: Pexels)

A napokban egy fiatal nő három kabáttal érkezett, de mivel a fogas tele volt, a bolt dolgozója bevitte a holmikat a raktárba, hogy majd másnap kiakasztja őket.

Amikor az alkalmazott az egyik kabátot megemelte, kiesett belőle egy boríték, amelyben egymillió forint volt.

Szerencsére az eladó ismerte a nőt, aki bevitte a kabátot, ezért írt neki, de nem árulta el, miért hívja a boltba. A nő nem értette, miért kell visszamennie, ráadásul nem ért rá, mert aznap temették az édesapját. Végül a boltos azt írta neki, hogy még előtte találkozzanak, mert az édesapja hagyott neki a boltban valamit.

Kiderült, hogy a kabát az adományozó nő elhunyt édesapjáé volt, és a család sem tudott róla, hogy egymillió maradt a zsebében. Átnézték a holmikat, de ezt mégsem vették észre. Csak a szerencsének köszönhető, hogy visszakerült hozzájuk a pénz, hiszen az adományozók többsége csak kiakasztja a ruhát a fogasra, és megy tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top