nlc.hu
Család

Korda György a házasságáról

Korda György: „Az élet nem mindig rózsás, nekünk is vannak nehézségeink”

Nem minden a csillogás.

Korda György és Balázs Klári 43 éve élnek házasságban, mely idő alatt nem csak otthon, de a színpadon is mindig együtt voltak. A Korda-házaspár büszkén vállalja, az ő kapcsolatukat erősíti a közös munka és sokan irigykedve tekinthetnek arra a tökéletes harmóniára, ami közöttük van. 

Korda György, Balázs Klári

Korda György, Balázs Klári (Fotó: Birton Szabolcs)

Azonban most Korda György elárulta, bizony az ő életük sem tökéletes mindig. 

Az élet nem mindig rózsás. Nekünk is vannak nehézségeink, egészségi problémáink, mint minden embernek. A házasságunkban inkább én vagyok az, akit meg kell vigasztalni. Ugyanis időnként szomorkodom, amikor eszembe jut a korom, illetve az, hogy mennyi feladat áll előttem; ilyenkor Klárika viccelődéssel elüti a nehézségek élét – kezdte a hot! magazinnak Gyuri bácsi. Klári pedig hozzátette, mit tanácsolnak a jövő ge­ne­rá­ció­já­nak a jó párkapcsolat érdekében. – Azt üzenem a fiataloknak, hogy ne akarják megváltoztatni a párjukat, hanem próbálják elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Egy veszekedés után ne szakítsanak azonnal, hanem várjanak negyed órát, és puszilják meg egymást. Ezt mi mindig így csináljuk.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top