nlc.hu
Család

II. Erzsébet cserfes dédunokái

Hatalmasra nőttek II. Erzsébet cserfes dédunokái

Ők nem a hintóból integetnek, hanem a fűben játszanak, vagy körhintáznak a szüleikkel.

II. Erzsébetnek egyetlen lánya született, aki nem más, mint Anna királyi hercegnő. Ő két gyermek anyukája, de egyiküknek sem kért hercegi, vagy hercegnői rangot, mert azt akarta, hogy viszonylag normális életük legyen. Peter Phillips a néhai királynő legidősebb unokája, míg húga, az olimpiai ezüstérmes Zara Tindall a második legidősebb.

Zara, aki Vilmos herceg véd- és dacszövetségese, ma már 42 éves, háromszoros édesanya. Férje Mike Tindall rögbijátékos, aki közvetlen természetével mindig mosolyt csalt II. Erzsébet arcára. A házaspárnak három gyermeke született. Mia 9 éves, Lena 5 éves és Lucas, aki 2.5 éves.

Lena Tindall , Lucas Tindall, Mia Tindall és Mike Tindall,

Mike Tindall és gyermekei 2023 augusztusában (Fotó: Profimedia)

Őket csak ritkán látni hivatalos eseményeken, cserébe rengeteg fotó készül róluk, amikor különböző sporteseményekre és vásárokra kísérik el a szüleiket. Az utolsó augusztusi hétvégét például egy díjugrató versenyen töltötték, ahol Zara indult. Amíg ő versenyzett, addig a gyerekek a szomszédos vurstliban szórakoztak az apjukkal.

Mia Tindall
Megnézem
Összes kép (4)

Végezetük szeretnénk idetenni a kedvenc fotónkat Mia Tindallról, ahogyan magához ragadta dédanyja ikonikus táskáját egy fotózáson. Imádjuk.

II. Erzsébet és dédunokái

A 2016-ban készült fotón Mia tartja a néhai királynő táskáját (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top