Egészség

Tökéletesség helyett magabiztosság

Biztosan tapasztaltad már, hogy ha magabiztos vagy, a kisugárzásod is más. Ez pedig nem a tökéletes külsőtől függ, hanem attól, hogy mennyire bízol magadban és a képességeidben. A környezeted pedig megérzi a különbséget: egy megnyerő mosoly, a határozott fellépés mindig meghozza a kívánt eredményt.

A manipulált címlapfotók, a csontsovány modellek és az ellentétes elvárások világában magabiztosnak lenni egyáltalán nem könnyű. Mégis rengeteg olyan nő van, aki jól érzi magát a bőrében, sikeres és boldog, pedig egyáltalán nem felel meg 21. századi nőideálnak. A mesterkélt tökéletesség helyett egyre inkább hódít a természetes báj és a magabiztosság.

Itt az idő, hogy Te is a lehető legjobb formába hozd magad. Elszántsággal és kitartással leadhatod a télen felkúszott pluszkilókat. Ha úgy döntesz, hogy felturbózod a ruhatárad, ne az aktuális trendekhez, hanem az egyéniségedhez és stílusodhoz leginkább illő darabokat részesítsd előnyben.

A megjelenés mellett természetesen az intim részletek is fontosak. A fertőzések, kellemetlen illatok a legszebb napot is tönkretehetik, ezért ilyen probléma esetén keress fel egy nőgyógyászt, aki segít megoldást találni.

Ha egészségügyi szempontból minden rendben van, ne felejts el figyelmet fordítani az esztétikai oldalra: a bikinivonal szőrtelenítése ma már a napi szépségápolás része. Attól függetlenül, hogy melyik fazont részesíted előnyben, gondosan válaszd meg a borotválkozáshoz használt gélt, hogy elkerüld az érzékeny területen az irritációt. Hozd ki magadból a legtöbbet, a látható és az intim területeken egyaránt!

Tökéletesség helyett magabiztosság

A NIVEA Intimo termékek megfelelő környezetet biztosítanak a hüvelyben a ‘jó’ baktériumok számára és segítenek a természetes egyensúlyt, azaz azt a pH-értéket megőrizni.

Te mennyire vagy magabiztos? Ha kíváncsi vagy a válaszra, töltsd ki a Magabiztosság kvízt! A válaszadással women’secret utalványt is nyerhetsz.

Bővebb információkért kattints IDE!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top