Egészség

Élj felszabadultan!

Életünk tele van csupa kötelességgel és igyekszünk is az elvárásoknak megfelelni, gondolván, a sok munka meghozza a várt eredményt, mind anyagilag, mind szellemileg. Képesek vagyunk azt gondolni, hogy ez által érhetünk révbe, pedig a boldogsághoz vezető út leginkább a lelki békénken múlik.

Élj felszabadultan!Kötelességeinket is a jó érzés miatt hajszoljuk, hogy bebizonyítsuk magunknak: Igen, én megcsináltam!

Szóval, az elégedettség érzése az, ami ösztönöz minket nap mint nap, amivel nincs is semmi baj, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a boldogság nem a körülményeinktől függ.

A gyors tempó miatt gyakorta előfordulhat, hogy épp azokra a dolgokra nem fordítunk elegendő időt, amitől igazán kiegyensúlyozott, vidám emberek lehetünk, akár szegényen, akár gazdagon.

Élj felszabadultan!Persze kellenek a célok életünkben, hiszen a megvalósításában is sok örömünk származik, de talán a legnagyobb feladat mindenki életében, hogy megtalálják a munka, a család a szerelem és önmaguk közt a megfelelő utat, úgy, hogy közben élvezzük és észrevegyük azokat a pillanatokat, amelyek mosolyt csalnak arcunkra.

Ha néha mégis úgy érzed, hogy kedvetlen vagy, ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad az érzés, hanem vess be néhány trükköt, hogy visszatalálj magadhoz.

 

Élj felszabadultan!

 

Minden ember más, és mindenkit másban leli örömét, ezért hagyatkozz magadra, mert amíg a barátnődet a sportban teljesedik ki, addig lehet, hogy te a munkádban, vagy épp a főzésben találod meg élvezetet, így ne hallgass másokra, csak tedd azt, amit szeretnél, és jónak látsz.

Élj felszabadultan!

 

Élj felszabadultan!A lényeg, hogy tisztázd magadban, mit szeretnél, és merre tartasz. Fogadd el hibáidat, gondolkodj pozitívan, és mosolyogj sokat.

 

A mosoly csodákra képes, ezért ne félj használni. Fontos, hogy ne csak a lelkedet kényeztesd, hanem a testedet is, ezért vigyázz az egészségedre, hiszen a lelki békéd mellé elengedhetetlen, hogy jól érzed magad a bőrödben is.

 

Sokszor a legapróbb dolgok találhatjuk meg örömünket, legyen szó egy finom illatról, egy szép látványról vagy egy ízről. Ezért nem kell mást tennünk, mint észrevenni a pillanatot és kiélvezni az élet apró örömeit.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top