Egészség

Valódi nő vagyok!

Életvidám nő vagyok, a legszebb korban. 38 évesen végre teljes életet élek. Van három gyönyörű csemetém, van egy szerető férjem, és szerencsére jó munkám is. Hetente sportolok, és fantasztikus estéket töltök el a barátaimmal és a családommal.

A langyos tavaszi hétvégéken gyakran kirándulunk, csapatostól. Gyerekek és felnőttek együtt, tábortűzzel, sütögetéssel, sok-sok játékkal, mókával, kacagással. Imádok nevetni, mert olyankor eltölt a felszabadultság érzése, de ez nem volt mindig így.

A gyerekeim születése után lettem figyelmes arra, hogy köhögésnél, tüsszentésnél vagy éppen egy nagyobb kacagásnál alkalmanként néhány csepp vizelet került az alsóneműmre. Beszélgettem erről édesanyámmal, aki elmondta, hogy a menopauza idején nála is előfordultak ilyen alkalmak, és hát a megoldásban is segítségemre volt.

Egy tisztasági betét méretű speciális betétet ajánlott, amit kifejezetten alkalmi vizeletcsepegésre fejlesztettek ki. Az ingyenes termékmintát megrendeltem az interneten és megkönnyebbülve tapasztaltam, hogy minden olyan tulajdonságot egyesít, ami számomra nagyon fontos. Pici, vékony, észrevétlenül viselhető, és olyan tulajdonságai is vannak, amik hiányoztak a tisztasági betétből – biztonságosan felszívja és megköti az elcseppenő vizeletet, nem ázik át, száraz marad, és még a szagokat is semlegesíti. Azóta a tisztasági betétem helyett, ezt a speciális betétet használom, amit bármelyik gyógyszertárban be tudok szerezni, és nem is kerül többe, mint egy sima tisztasági betét.

Ez a „láthatatlan megoldás” valóban pozitív irányt adott az életemnek. Magabiztosabb lettem, és újra merek szívből nevetni, aminek az egész családom örül. A férjem a napokban azt is megjegyezte, hogy az intim pillanataink is sokkal felszabadultabbak lettek. Tényleg, én is úgy érzem, hogy sugárzok. A nőiességem teljes tudatában élek, és élvezem minden pillanatát. Azóta megtanultam az intim tornát is, aminek segítségével rendszeresen edzem a gátizmaimat.

A munkámban is sokkal jobb lettem, mert a nyugalmam és a kiegyensúlyozottságom előre lendít. A kollégáim szeretik a társaságomat és tisztelik a munkához való hozzáállásom.

Valódi nő vagyok!

 

A barátnőim „felnéznek” rám. Nagyon sokat beszélgetünk és természetesen nekik is elmeséltem, hogy hogyan sikerült újra valódi nőnek éreznem magam. A legnagyobb sikerem, hogy tanácsaimmal az ő életminőségükön is tudtam javítani. A TENA Lady Ultra Mini termékkel egy speciálisabb megoldást tudtam nekik ajánlani, mint az egyszerű tisztasági betét.

 

Szívesen kipróbálnád? Kérj ingyenes termékmintát az interneten vagy telefonon!

 

Élj újra teljes életet, légy valódi nő!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top