Egészség

Gigafogyás: a fiatal pár együtt 140 kilót fogyott 1 év alatt

Összesen 350 kilót nyomott a súlyosan elhízott pár – mindössze egy év leforgása alatt sikerült ennek a felétől megszabadulniuk!

A 26 éves Lexi Reed a pár súlyosabb fele volt 220 kilójával, de férje, Danny (28) is hozzátette a magáét a családi mérlegen, aki legrosszabb időszakában 130 kilót nyomott. A számok persze már nem is olyan meglepőek, ha közelebbről megnézzük a pár életmódját: saját bevallásuk szerint fejenként kábé 4000 kalóriát tüntettek el naponta, amit általában zsíros gyorskaják formájában vittek be a szervezetükbe.

Mindössze egy év alatt, közösen fogyott le a hatalmas páros

 

Múlt januárban, újévi fogadalomként határozták el az életmódváltást, és közösen álltak neki az edzésnek és diétának, aminek egy év leforgása alatt meg is lett a megdöbbentő eredménye: összesen 140 kilótól sikerült megszabadulniuk.

Mindössze egy év alatt, közösen fogyott le a hatalmas páros

 

Lexi és Danny továbbra is keményen dolgoznak a fogyáson, és nagyon örülnek, hogy a mutatósabb külső mellé egészségesebb életet is kaphattak.

 

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top