Egészség

Ezért ne bízd a legjobb barátodra az első tetkód megtervezését

A legjobb barát nem is lenne legjobb barát, ha valami normális mintát választana az első tetkódhoz... Egy 18 éves lány a saját bőrén tapasztalta ezt meg.

A 18 éves Ellle Mills úgy gondolta, jópofa dolog lesz megkérni legjobb barátját, hogy válassza ki élete első tetoválását (már a lányét) és levideózni az egészet. Nem is tudjuk, hogy gondolta.

Ezért ne bízd a legjobb barátodra az első tetkód megtervezését 

Mert milyen legjobb barát az, aki nem szúr ki a másikkal egy életünk végéig szóló mintával? Hát Elle Mills legjobb barátja, Tavian Palacios nem hozott szégyent erre a legjobb baráti gesztusra.

Itt a videó az egész procedúráról, érdemes figyelni Mills reakcióját, miután meglátja első tetoválását:

A tetoválás Mills lábán egy szívecske, amiben legjobb barátja Twitter-neve áll. Nos, egyrészt rosszabb is lehetett volna (engedjük szabadjára a fantáziánkat), másrészt ez még nagyon kellemetlen lehet, ha a barátságuk nem tart ki örökké…

Mi a tanulság? Legjobban akkor járunk, ha mi magunk választjuk ki tetoválásainkat – és még úgy is érdemes jó alaposan átgondolni…

 

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top