Egészség

Csak viccelni akart a „hasas” fotójával, de az internet népe földbe döngölte

Csak egy vicces fotónak szánta Rosie Waterland, ausztrál író az Instagramjára feltöltött képet, katasztrófa lett belőle.

„Nemsokára vége 2017-nek” – írta a fotója mellé, amit itt láthattok is. Rosie Waterland egy üveg vodkával sorozatokat néz, és az egyik melléről leeszi a rápottyant sütit.

Almost at the end of 2017 like...

A post shared by Rosie Waterland (@rosiewaterland) on

Az Anti cool girl című könyv szerzője csak viccesen meg akarta mutatni, hogy mennyire nehéz volt ez az éve, de egy csomó kommentelő nem vette a lapot. Inkább azon akadtak ki, hogy minek mutogatja a „kövér hasát”. Bizonyára ha kockás lenne Rosie hasa, az megfelelt volna a kommentelőknek. „Egy kövér csaj nem süthet el egy viccet, amiben a teste is szerepel, anélkül, hogy az egész párbeszéd végül a testéről szólna?” – teszi fel a kérdést Rosie, és szerintem teljesen igaza van. Rosie már törölte a gyűlölködő hozzászólásokat, nem számított rá, hogy egy ilyen vicces fotóhoz ennyi gyűlölködő kommentet tudnak írni. „Egy csomóan azt gondolták, hogy a testemből akarok viccet csinálni, de ez nem így volt.” Rosie még hozzátette, hogy akinek egy kövér test önmagában vicces, az vessen magára.

A fotó tényleg csak arról szólt, hogy elfárasztott ez az év, elegem van belőle, és csak nyugiban sorozatokat akarok nézni, és nem akarok elvesztegetni egy pici darab sütit sem, ami ráesett a mellemre.

Szerencsére persze voltak olyanok is, akik vették a lapot, és jót nevettek Rosie poénján és nem a testén. A fotó már több mint 1500 lájknál jár.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top