Egészség

Pattanásnak hitte, kiderült, hogy súlyos bőrrákja van – sokkoló fotó

A 43 éves napimádó nő azt hitte, csak egy pattanás nőtt az orrára, végül bőrrákkal kellett operálni.

Janet Lujan igazi napimádó. Az a típus, aki órákig képes a napon feküdni, akinek a nyaralás a napágyon kezdődik és ér véget, és még a leégést is élvezi – mindezt napvédő használata nélkül. Ezt nem mi mondjuk, a 43 éves nő maga is elismeri, hogy évekig égette magát a napon naptej nélkül.

Tavaly nyáron Janet azt hitte, egy pattanás nőtt az orrára, amivel nem is foglalkozott egészen addig, amíg magától el nem kezdett vérezni. A vérzés 3 hétig tartott, a nő csak ekkor kereste fel az orvosát. Így derült ki, bőrrákja van.

A daganatot csak úgy tudták eltávolítani, hogy egy pénzérményi lyukat vágtak a nő orrán, aki ezután ezzel a kráterrel volt kénytelen az utcára menni. Néhány héttel később sikerült a saját bőrének egy darabjával elfedni a lyukat, így most már alig pár heg jelzi a műtétet – szerencsére semmilyen utókezelésre nem volt szüksége. 

A napfüggő anyuka azt mondja, a mai napig fáj a szíve, ha másokat napozni lát. Ugyanakkor megbánta az elővigyázatlanságát, és ma csak a legerősebb fényvédővel merészkedik a napra.

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top