Egészség

Meglepő dolog miatt akarta kihívni a mentőket egy nő

Csak kitartó kérdezősködés után volt hajlandó elárulni, hogy a műszempillái eltávolításához szeretné a mentők azonnali segítségét kérni.

A mentésirányításban is nélkülözhetetlen a nők jelenléte, hiszen számtalanszor előfordul, hogy nagyobb rutinnal kezelnek rendkívüli helyzeteket. Vasárnap reggel egy ilyen eset történt. 

Egy nő zokogva kért segítséget telefonon a mentőktől. Azt viszont csak a mentésirányító nő kitartó érdeklődésére árulta el, miért szeretné, hogy a mentők rögtön kivonuljanak hozzá.

A segélykérés így 25 percesre sikerült, de kiderült, hogy a nő a műszempillái eltávolításához kérte a mentők segítségét.

A mentésirányító szerencsére meggyőzte a szombat esti bálkirálynőt, hogy a problémája akár némi babaolajjal is orvosolható  – közölte Facebookján az Országos Mentőszolgálat. 

A mentésirányító hölgy vonalban maradt, és szilárd lelki támaszt nyújtott egészen a műszempilla-eltávolító beavatkozás végéig. Végül a bejelentő is hálásan köszönte meg a mentők segítségét, és a rohamkocsi is riasztható maradt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top