Egészség

India helyett újabban Dubajba járnak spirituális elvonulásra a gazdagok

Egyre felkapottabbak a spirituális elvonulást kínáló szállodák Dubajban.

Bár a spirituális elvonulások legnépszerűbb célpontja hagyományosan India, ám a Global Wellness Institute adatai szerint Dubajba is egyre többen utaznak ebből a célból – szúrta ki a 444.

Az első, holisztikus szemléletű luxusszálló, a Retreat Palm Dubai MGallery 2017-ben nyílt meg. A hotelben egy egyhetes méregtelenítő és tisztító kúra ára átszámítva egymillió forinttól indul. Ezért a pénzért többek között orvosok, dietetikusok és életvezetési coachok segítik a vendégeket, az étteremben organikus alapanyagokból álló fogásokat szolgálnak fel, a szobák pedig a feng shui szabályai szerint vannak berendezve.

Dubaj

Dubaj (Fotó: Pixabay)

A luxushotelek mellett az indiai ashramok helyi változatai is várják a vendégeket, méghozzá a sivatagban. A turisták itt kis kabinokban szállhatnak meg, ám a körülmények azért nem mondhatók puritánnak, hiszen személyzet és számos szolgáltatás áll rendelkezésükre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top