nlc.hu
Egészség

Prosztatarákos nő

Gyomorfájdalmai miatt prosztatavizsgálatot kért magának a hipochonder nő

A hipochonder nő Dr. Google-t hívta segítségül, és végül prosztatarákot diagnosztizált magának.

Csúnyán kinevettek egy hipochonder nőt, aki prosztatavizsgálatot kért magának az orvosától. A képzelt beteg gyomorfájdalmaktól szenvedett, a Google segítségével próbálta diagnosztizálni magát. Az valahogy nem esett le neki, hogy a nőknek nincs prosztatájuk.

Gyomorfájdalmai miatt prosztatavizsgálatot kért magának a hipochonder nő

Gyomorfájdalmai miatt prosztatavizsgálatot kért magának a hipochonder nő (Illusztráció: Unsplash)

Jenny Pearce Dr. Google-hoz fordult, miután a vérvizsgálatok nem adtak magyarázatot tartós gyomorgörcsére – így sikerült meggyőznie magát, hogy prosztatarákja van. A legrosszabbtól rettegve sürgősségi időpontot kért háziorvosától a 39 éves nő, aki megkönnyebbült, amikor orvosa kinevette, hogy a nőknek nincs prosztatájuk. (Egyébként Jennynek van egy gyermeke, így fura, hogy ennyire nincs képben az anatómiával.)

Jenny nem szégyellte tájékozatlanságát, és történetét megosztotta a TikTokon is, ahol többen is beszámoltak arról, nem tudták, mi az a prosztata. Szerencsére azért a többség nevetett az orbitális tévedésen.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top