nlc.hu
Egészség

Egy héttel megtoldják az oltási akcióhetet

Orbán Viktor: Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet

Egy héttel toldják meg. Orbán Viktor miniszterelnök mindezt a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában jelentette be pénteken reggel.

„Idén lehet nagy karácsony, de csak akkor, ha a harmadik oltást felvevők száma megnő –  közölte a miniszterelnök, és hozzátette, hogy a legtöbben a harmadik dózist veszik most fel, a legkisebb az első vakcináért jelentkezők aránya. – A zárás csak lassítás, a megoldás a harmadik oltás.” Orbán hangsúlyozta, hogy arra is szükség van, hogy az emberek betartsák a korábban elrendelt védelmi intézkedéseket. Mindenkit arra kért, hogy vegye fel a harmadik oltást, mondván, aki ezt megtette, „annak megmentettük az életét”.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2021. november 26-án. / MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2021. november 26-án / Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az oltási akcióhét eddig sikeres. Lényege, hogy regisztráció nélkül lehet felvenni az oltást a kijelölt oltópontokon. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top