nlc.hu
Egészség

Szexszel gyógyító nőgyógyász

Lebukott egy olasz nőgyógyász, aki szexszel „gyógyította” a HPV-s pácienseit

Lebukott a hatvanéves Giovanni Miniello nőgyógyász, aki azt ígérte oltásellenes és naiv pácienseinek, hogy szexszel ki tudja gyógyítani őket a rákot is okozó HPV-vírusfertőzésből.

Giovanni Miniello nőgyógyász azt ígérte a leghiszékenyebb betegeinek, hogy szexszel ki tudja gyógyítani őket a  rákot is okozó HPV-vírusfertőzésből. Csúnya lebukás lett a vége a Le Lene című tényfeltáró tévéműsor stábjának köszönhetően.

hotelszoba, hotel, ágy

A kép csak illusztráció.
Fotó: Pexels

A 444 azt írja a Daily Mail és a Clarin nyomán, hogy a tévéseket és a La Reppublica című napilapot a doktor egyik 33 éves páciense riasztotta. A nő eredetileg azért kereste fel az orvost, mert nem esett teherbe, és bár a HPV-tesztje negatív lett, az orvos azt mondta neki, hogy a méhnyakán a vírusfertőzés nyomait látja. Azt is hozzátette, hogy a saját módszerével, vagyis szexszel már sok nőt kigyógyított az ilyesmiből. A páciens arról is mesélt, hogy az orvos nem éppen vizsgálat céljából megfogta a mellét, miközben arról beszélt, hogy bejönnek neki a kis mellű nők.

A tévések végül felbéreltek egy fiatal színésznőt, hogy kiderüljön az igazság. A nő magát ügyfélnek kiadva jelent meg az orvos rendelésén, ahol Miniello hozta a vádak alapján elmondottakat:

Elmagyarázta a nőnek, hogy őt már beoltották HPV ellen, így ha lefekszik vele, át tudja neki adni a védettséget.

Megbeszélték, hogy találkoznak az egyik hotelben, ahol a nő felvette, ahogy az orvos a péniszét a Varázsfuvolának, illetve a Péniszek Pió Atyájának nevezi. Az aktus előtt a nő megkérdezte, hogy mi lesz a védekezéssel, de az orvos közölte, hogyha óvszert használnak, abban az esetben nem tudná átadni a nőnek a szervezetében termelődő antitesteket.

Éppen befeküdtek az ágyba, amikor benyitott a szobába a Le Lene műsorvezetője, mire az orvos közölte, hogy egy tudományos kísérletet végez, és hogy sok embert mentett már meg ezzel a módszerrel. Azt is mondta, miközben elővette a telefonját, hogy mindjárt felhívja pár elégedett, a fertőzésből így kigyógyított ügyfelét.

Az orvost a rendőrség az adás után nem sokkal letartóztatta két nővel szembeni szexuális visszaélések vádjával. Azóta 15 további nő vádolta meg a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top