nlc.hu
Egészség

Jázmin Viktória a Miss Universe-ről

Jázmin Viktória először beszélt a Miss Universe-fiaskóról: „Nem tehettem meg, hogy nem lépek színpadra”

Jázmin Viktória tiszta vizet öntött a pohárba.

Tavaly decemberben nagy port kavart a Miss Universe magyar versenyzőjének színpadi ruhája, amellyel az országot képviselte. Jázmin Viktória egy tízezer forintos miniben állt ki a világ elé, kezében a magyar zászlóval. Megszámlálhatatlan bántó kommentet kapott, ezért úgy döntött, elmondja, hogy mi történt a háttérben és hogyan érezte magát.

Mint kiderült, a szervezők cserben hagyták: se sminkese, se fodrásza, se stylistja nem volt, ráadásul a nemzeti ruháját sem kapta meg időben, így kénytelen volt anélkül elutazni. Kint derült ki, hogy nem is küldik utána, ezért egy másik megoldást választott: az egyik fast fashion márka koktélruháját választotta, a kezében pedig egy magyar zászló volt. 

„Nem tehettem meg, hogy nem állok színpadra. Ott volt a nevem és az országom neve, egyszerűen magammal sem tehettem meg, hogy visszalépek” – magyarázta a Reggeliben Jázmin Viktória, aki azóta sem beszélte meg a szervezőkkel, hogy mi történt.

jázmin viktória

Jázmin Viktória (Fotó: RTL)

„Hazaértem reggel, aludtam két órát és arra keltem, hogy pittyeg a telefonom. Hívtak, hogy kijött egy cikk, de én nem tudtam, miről van szó, hiszen úgy éreztem, mindent megtettem. Kérdezték, hogy kinek, mit mondtam, de én kikapcsoltam a telefonom és nem válaszoltam. Még ők kértek számon engem” – mondta a szépségkirálynő, akit szerződés köt a versenyhez, éppen ezért eddig nem szólalt meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top