nlc.hu
Egészség

Milliókat adna az apa annak, aki megtalálja a kislányát

Milliókat adna Levente annak, aki megtalálja a kislányát

Csaknem két éve elrabolták a kislányát a Svédországban élő magyar apának, aki most nyomravezetői díjat ajánlott fel.
Háttal áll egy gyerek kabátban egy dombtetőn

Képtelen beletörődni egy Svédországban élő magyar édesapa, hogy kislányát már csaknem két éve elrabolták tőle. 2020 nyarán az akkor 9 éves Fannyt az édesanyja vitte ismeretlen helyre, azóta Levente semmit sem tud róluk, pedig az Interpol is körözi őket.

A Blikk most azt írja, hogy 43 éves édesapa úgy döntött, 2,5 millió forintos nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki a kislánya felkutatását közvetlenül elősegíti, illetve olyan információval szolgál akár névtelenül, ami a megtalálását eredményezi.

Az apa 1990 óta Svédországban lakik, a gyermeke anyjával, Mónikával kilenc évet éltek együtt, össze is házasodtak. Csupán két év telt el Fanny születése után, amikor a kapcsolatuk megromlott, és különváltak útjaik.

A 2020-as eltűnés után a svéd bíróság a gyereket az apukának ítélte, de azóta semmi hír a kislányról, pedig Levente azóta többször járt Magyarországon, felkereste felesége összes ismerősét és rokonát.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Luke Pennystan)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top