nlc.hu
Egészség

Pikkelysömörrel küzd Hadas Alfréd

Szörnyű betegséggel küzd Hadas Alfréd: „Fejtetőtől a bokáig mindenhol van rajtam”

Életmódváltásra kényszerült a Sztárban Sztár leszek! fiatal énekese.

Pikkelysömörrel küzd Hadas Alfréd. A Mardollal nemrég szakító énekes azonban megnyugtatta a rajongóit, hogy jól van, az autoimmun jellegű betegsége miatt azonban életmódváltásra kényszerült.

Hadas Alfréd

Hadas Alfréd betegsége szerencsére nem veszélyezteti a karrierjét – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Ez egy hámlásos, kiütéses jellegű dolog, amit ha megvakarsz, jobban terjed, és nagyon-nagyon tud viszketni. Fejtetőtől a bokáig mindenhol van rajtam. Ez egy trauma után jelentkezett nálam. Télen volt egy családi traumám, és ez mentálisan jött ki, viszont eddig nem volt rá hajlamom. Voltam orvosnál, és arra tudunk következtetni, hogy mivel nem volt rá hajlamom és, hogy ha így kijön, akkor az májbetegség, májrendellenesség lehet” – árulta el a rapper a Mokkában.

Megnyugtatta a nézőket és a rajongóit, hogy nem komoly a betegsége, csak sokkal jobban oda kell figyelnie arra, hogy mit visz be a szervezetébe, mert van, amit nem tud könnyen, vagy pedig egyáltalán nem tud lebontani. “Részt vettem kivizsgáláson, és igazából azt fejtettük meg, hogy nem ehetek egyes zsiradékokat, nem ihatok egyáltalán alkoholt, mert nehezen tudja lebontani a szervezetem” – mondta el Hadas Alfréd, akinél a betegség egy nagyon intenzív életmódváltást eredményezett.

Elkezdtem arra figyelni, hogy ne csak edzek, hanem az étkezéssel együtt építsem is a szervezetemet és a testemet, szóval nagyon odafigyelek a vitaminokra, a fehérjére, és hetente négyszer-ötször lejárok edzőterembe. (…) A nagyon zsíros ételekről le kellett mondanom. Például nem ehetek meg egy jó pacalpörköltöt. Imádom a jó magyar kajákat, de egyes, nagyon zsíros ételekről le kellett mondanom” – mesélte a Sztárban Sztár leszek! énekese.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top