nlc.hu
Egészség

Elárasztották állásajánlatokkal a férfit, akinek egykori főnöke egy síros képpel lett internetes híresség

Volt főnöke elsírta magát a leépítések miatt, most mindenki őt alkalmazná

Egy amerikai cég igazgatóját megviselte, hogy egy csomó embert el kellett küldeni, és a fotója gyorsan körbe is járta az internetet. Ennek is köszönhető, hogy egykori alkalmazottja sorra kapja az állásajánlatokat.

Braden Wallake, az amerikai székhelyű HyperSocial ügynökség vezérigazgatója és alapítója nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy egy könnyes fotó kíséretében közölte, mennyire megviselte az, hogy el kellett bocsátania az embereit. A LinkedIn-posztjára több ezer hozzászólás és lájk érkezett, voltak, akik nagyra értékelték a gesztust, de voltak, akik szerint csak megjátssza az áldozatot, jobb lett volna, ha inkább több erőfeszítést tett volna annak érdekében, hogy ne legyen szükség a leépítésre. 

Miután a könnyes szelfi bejárta az internetet, a cég egykori alkalmazottja is megosztotta a gondolatait. Elmondta, meglepték a történtek, de nem érzett dühöt vagy haragot, és most is inkább szomorú. Noah Smith szomorúsága azonban nem tartott sokáig, miután leírta véleményét, elárasztották az állásajánlatok, és erről egy képernyőfotót is küldött egykori főnökének.  

Egy férfi és egy nő kezet fog egy állásinterjún

Fotó: Pexels

Braden Wallake egy újabb posztjában azt írta, ugyan nem gondolta volna, hogy eredeti bejegyzését így felkapja majd az internet, de látva, hogy egykori alkalmazottját mennyi munkáltató kereste meg, úgy érzi, megérte felvállalni a döntését, még a negatív kommentek ellenére is. Hozzátette, sosem akarta magát áldozatként beállítani, nem akarta, hogy mindez róla szóljon. Megjegyezte azt is, hogy az újabb bejegyezés alatt nyugodtan szóljon hozzá minden egykori munkavállalója, tegyék közzé az önéletrajzukat, hogy őket is elhalmozhassák állásajánlatokkal. 

(via Unilad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top