nlc.hu
Egészség

130 kilós fogyás

„Leálltam a gyorskajával, 130 kilót fogytam és 40 milliót spóroltam meg” – ételfüggőségéről vallott egy férfi

Hatalmas eredmény, amit elért! A 36 éves férfi most másokat szeretne inspirálni az egészségesebb életmódra. A bőrével viszont még elégedetlen.
fogyás

Jonathan Hodgson 250 kilót nyomott, amikor a legnagyobb túlsúllyal küzdött és heti 200 fontot (89 ezer forintot) költött gyorskajára. A most 36 éves, villanyszerelőként dolgozó férfi néhány évvel ezelőtt egy pár lépést sem tudott megtenni kifulladás nélkül – írta meg a Sun.

Mindez 2020-ban, a pandémia alatt változott meg, amikor regisztrált egy online fogyókúra programra, aminek segítségével már az első héten 9 kilótól szabadult meg. Azóta a pizzát és a curryt salátára és heti öt nap edzőteremre cserélte, aminek köszönhetően ma már rá sem lehet ismerni.

„Ha én meg tudtam csinálni, bárki meg tudja csinálni. Mindig is nagy gyerek voltam. Idővel az ember beletörődik” – magyarázta a férfi.

„Emlékszem, ahogy a konyhában teát főztem, és fitneszvideókat néztem. A feleségem mindig is nagyon támogatott, soha nem szégyellt engem, vagy ilyesmi, de akkor megkérdezte: ‘Minek nézed ezeket, ha úgysem csinálsz semmit?’ Mondtam neki, hogy ha eljön az idő, fogok csinálni” – tette hozzá.

Jonathan azóta teljes átalakuláson esett át, ami szerinte jobb apává és férjjé tette: „Többet tudok mozogni és dolgozni, ez a családomnak is jobb” – vélte.

A férfi a fogyása kezdete óta közel 140 kilótól szabadult meg, a gyorskajával való leállás pedig több tízezer fontot takarított meg a családnak. Jonathan most egy bőreltávolító műtétet tervez, amivel megszabadul majd a kitágult, lógó bőrtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top