nlc.hu
Egészség

Tömeggyilkosság gyanúja miatt riasztották a rendőröket, csak egy jógaóra volt

Meditáló jógázókra hívta rá a rendőrséget, mert azt hitte, tömeggyilkosság történt

„Nem vagyunk tagjai semmilyen őrült szektának" - írták a helyszín tulajdonosai.

Néhány nappal ezelőtt nagy létszámmal vonultak ki a rendőrök az angliai Chapel St. Leonards tengeri obszervatóriumához, miután szeptember 6-án lakossági bejelentést kaptak arról, hogy rituális tömeggyilkosság történhetett a helyszínen. Az illető azt állította, hogy több test is hever a földön.  Mint kiderült, semmilyen bűncselekmény nem történt, az egyik kávézó különteremében éppen jóga órát tartottak.

Good Morning 😎 So last night…. If any one heard the mass of police sirens in Chapel St Leonard’s at 9:30pm last night...

Posted by Seascape Cafe - NSO on Wednesday, 6 September 2023

Millie Laws jógaoktató ugyan észrevette, hogy két ember bekukucskál az ablakon, de nem gondolta volna, hogy ennyire félreértik a helyzetet. Amikor ugyan éppen arra jártak, meditáció zajlott, a résztvevők épp takarókkal letakarva feküdtek, csukott szemmel, az oktató pedig a sötét teremben gyertyák és mécsesek között sétált és dobolt. 

Jógázó nők

Fotó: Pexels

A kávézó tulajdonosai a Facebookon egy posztban megköszönték a rendőröknek a gyors intézkedést, az embereket pedig megnyugtatták,  a helyszínen sokszor tartanak az esti órákban jógaórákat. „Nem vagyunk tagjai semmilyen őrült szektának vagy társaságnak” – tették hozzá.  

A rendőrség tájékoztatása szerint a bejelentő nem rosszindulatból kereste őket, komolyan aggódott, és szerencsére téves riasztás volt, senkinek nem esett semmilyen baja. 

(via RTL.hu/24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top