nlc.hu
Egészség

Kamuterhességgel vádolják Meghan Markle-t

Kamuterhességgel vádolják Meghan Markle-t

Hát... Szerintetek kinek van itt igaza?
MEghan Markle terhesen

Egy, a TikTokra feltöltött videó azt taglalja, hogy valódi volt-e Meghan Markle első terhessége. A hercegné ugyanis amikor egy alkalommal leült, úgy elmozdult a pocakja, mintha csak egy párnával lenne kitöltve. 

De mást is állít a videó! Méghozzá azt, hogy Meghan minden lehetőséget megragadt arra, hogy a nyilvános eseményeken fotó, vagy videó készüljön a hasáról. Ugyanis szinte folyamatosan hátrahúzza a kabátját, hogy jól látható legyen pocakja.

Meghan Markle és Harry herceg
Megnézem
Összes kép (4)

„Tényleg minden alkalmat megragadt, hogy megmutassa a hasát?” – írta egy kommentelő. Egy másik, szintén nem túl kedves hozzászóló pedig azt szeretné tudni, hogy vajon hol vette Meghan a párnát, amivel – szerinte – kitömte a pocakját. 

Mi nem szeretnénk igazságot tenni, hiszen a videókat és a képeket elnézve, mindig maga dönthet. Az azonban tény, hogy Meghan, akinek fura gúnynevet adott Fülöp herceg, kétszer volt várandós. Első gyermekét, Archie-t, még akkor hozta a világra, amikor a királyi család dolgozó tagjai voltak a férjével együtt. Második csemetéjét már az Egyesült Államokban hozta a világra. A kis Lilibetről nem is láthattak eddig sok fotót az emberek, Meghan második terhességéről pedig alig 1-2 felvétel jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top