nlc.hu
Egészség

Szökőnapon született anya és kisbabája

Erre mennyi az esély? Szökőnapon szült a szökőnapon született anyuka

Nem arra a napra várták, de végül nagy öröm lett a közös születésnap miatt.
kisbaba

Egy észak-karolinai anya, aki 40 évvel ezelőtt szökőnapon született, ugyancsak szökőnapon hozta világra a kislányát. Dr. Kai Sun, orvos adjunktus és a férje, Michael Paik harmadik gyermeke február 29-én 5 óra 12 perckor született meg, akit Chloe-nak neveztek el. A közel 3 kilós baba 3 nappal később jött világra, mint ahogy kiírva volt.

A férjemmel éppen azt beszéltük, hogy milyen jó lenne, ha ő is ugyanazon a napon születne meg, mint az én, és végül tényleg megtörtént” – mesélte Sun a Good Morning America ​​című műsorban.

Anya és a baba egyaránt jól vannak. Chloe amúgy eléggé szaporán lélegzett, amikor megszületett, ezért gyorsan további vizsgálatokra vitték, de végül mindent rendben találtak nála.

A csöppség  világra jövetele nemcsak az édesanyjával egyező születési dátum miatt számít különlegesnek, hanem azért is, mivel „szivárványbaba”, Sun ugyanis éppen egy évvel ezelőtt vetélt el.

A babavárás amúgy nem volt zökkenőmentes, a kezdeti ultrahang ugyanis valami rendellenességet mutatott ki, az pedig komoly idegeskedésre adott okot a szülőknek. „Aztán a koronavírusos is lettem, a harmadik trimeszter során pedig éppen a hasamra estem. Mindettől még stresszesebbek lettünk, de végül minden jóra fordult a végén” – árulta el az immár háromgyermekes Sun, aki már alig várta, hogy bemutathassa Chloe-t az idősebb testvéreinek, az 5 éves Charisnak és a 3 éves Calebnek.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top