Egyéb

Keresse a biotermékeket a Kaiser’s üzleteiben!

Azzal bizonyára mindnyájan egyetértünk, hogy egészségi állapotunk szempontjából meghatározó mit eszünk, mit iszunk, azaz mi kerül a szervezetünkbe.

Táplálkozási szokásainkat az életmódunk, a hagyományaink, az ismereteink és persze az anyagi lehetőségeink határozzák meg. Felsorolt körülményeink egy részén könnyen, más részén nehezen tudunk változtatni.





A Kaiser’s abban tud segíteni, hogy azokat a vásárlóit, akik már az egészséges életmódra és korszerű táplálkozásra vonatkozó igénnyel és ismeretekkel „felvértezve” térnek be üzleteibe, hitelesen tájékoztatja az általa kínált termékek előállításának módjáról. Amikor az üzletben azt mérlegeljük, hogy az adott élelmiszer mennyire egészséges, akkor nem mindegy, hogy döntésünkhöz milyen információkat kapunk.

Az összetevők, adalékanyagok, stabilizátorok (az „E-k”) felsorolását kell-e silabizálgatnunk – amihez valljuk be a már-már feledés homályába vesző, régvolt kémia és biológia óráinkon hallottakat kell felidéznünk? Vagy ott helyben rövid, egyértelmű és megalapozott információt kapunk arról, hogy a termék mennyiben a természet és mennyiben az emberi beavatkozásnak köszönhetően jött létre.





A Kaiser’s szupermarketben a biotermékek széles skálája megtalálható: a gabonaneműektől kezdve a zöldség- és gyümölcsleveken át a teákig és a friss élelmiszerekig (biocsirkék, zöldségek, gyümölcsök). Továbbá a különböző lekvárok, tészták, mustárok és ecetek között is kínálnak garantált bio-változatot.

A Kaiser’s küldetésének tekinti az egészséges életmód magyarországi népszerűsítését. Gondoljunk csak a Kaiser’s Maratonra. A biotermékek kiemelt „tálalásával” pedig az egészséges táplálkozás híveinek táborát szeretné bővíteni.

További hasznos információkért keresse a SuperShop Magazint az eladáshelyeken.









További információ a SuperShop-ról:
www.supershop.hu




A SuperShop program partnerei:






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top