Egyéb

Papírból

Hé, ez nem akármi, könnyû vele bánni, egyszerûen bombajó! Ezt rég tudod. Arról se feledkezz meg, hogy írhatsz rá és vághatod, ide-oda hajthatod!

Beso




Én tavaly karácsonyra többek között készíttettem egy puzzle-t a kedvesemnek, egy olyan fotónkból, amin mindketten rajta vagyunk. Nagyon örült neki, mivel amikor átadtam, nem tudta, hogy a puzzle-ből “minket rakhat ki”.
Csináltam már neki névjegykártyát is. Lehet kapni papírboltban névjegykártya papírt rengeteg színben. Így hogy én terveztem, nem lett olyan mindennapi (egyébként simán Wordben csináltam meg).
Idén a naptárt fogom megcsinálni a saját képeinkkel.






ANYAKONDA
Csomagolás:én szeretem különlegesre csinálni, az egyszerű ajándékot is feldobja. Igyekszem minden évben mást kitalálni. Tavaly egyszínű gyűrt papírba csomagoltam az ajándékokat, sötétzöldbe vagy bordóba. Festett rafiával kötöttem át (sárga ill. bordó), és magam szárította narancskarikákkal díszítettem.
Volt, amikor kreppapírba csomagoltam, és abból sodortam a kötözőt is. Itt a piros és a zöld színeket kombináltam, meg a sötétkéket sárgával. Díszítettem már szaloncukorral, mézeskaláccsal, karácsonyfa-díszekkel is.






Jazzica

Mi az idén a párommal közös lapokat küldünk. Nagyon édesnek tartom, ha valaki a gyerekei fotójával küld saját lapot. Gyerek nincs, tengerimalac van. 🙂 Őket fotózzuk majd karácsonyi környezetben, és ők kívánnak Boldog Karácsonyt majd a lapokról. No ez is csak egy hóbortos ötlet.






Zitimi

Nekem a sógornőm olyan kis képet mutatott, hogy egy színes kartonlapra ragasztópisztollyal felragasztott keretként méretre levágott gallyakat és kis levelekből, termésekből a gyerekekkel képeket alkotott. Plusz színt és ötletet színes paplangombokkal vittek bele. A Békási piacon vett ilyen színes pamutgombokat, a szivárvány sok-sok színében! Hihetetlen jól mutat és könnyű vele a gyerekeknek is dolgozni-alkotni!!


Sally 7
Eszembe jutott még valami! Láttam egy újságban fényképtartó kereteket, ahol a natúr, teljesen egyszerű keretre körbe ragasztottak fahéj- vagy vanília rudakat, szegfűszeget, ánizscsillagokat. Nagyon jól nézett ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top