Életmód

Észrevétlenül takarékoskodni… Lehetetlen?

Ha megtaláljuk a számunkra legmegfelelõbb megoldást, nem az! Elég csak annyit félretenni, amennyit egy hónapban a városi parkolóórák elnyelnek, vagy amennyibe egy különleges koncertjegy kerül.

 






Korunk nem kedvez a megtakarításoknak. Gyorsan élünk, gyorsan költünk, s bár a vágyaink nagy tervekről szólnak – lakásvásárlás a gyerekeknek, vagy magas szintű iskoláztatásuk finanszírozása, új autó, családi ház, vagy utazásokban, programokban gazdag nyugdíjaskor –, nehéz összehozni a rávalót. Kisebb megtakarításaink (biztosítás, nyugdíjpénztár) nem nőnek elég gyorsan jelentősebb pénzösszeggé, amivel szabadon gazdálkodunk, amit bármire felhasználhatunk. A befizetett összeget sem vehetjük ki maradéktalanul a szerződésben meghatározott idő előtt, hiába támad nagy szükségünk rá.

 
Érdemes elkezdeni egyéb, vonzó hozamot ígérő megtakarítást is, hogy megvalósíthassuk terveinket és biztonságban érezzük magunkat. A Citibank Jövő Befektetési Terve ebben segít. 3-10 éves megtakarítással konkrét elképzeléseink megvalósítását tervezhetjük meg. Úgy takarékoskodhatunk, hogy nem terheljük meg a családi költségvetést.






 Elég a számunkra megengedhető összegeket félretennünk havonta
• A havi befizetések összegét és a célösszeget mi határozhatjuk meg
• A program futamideje 10 évre szól, de a szerződés feltételei szerint előbb is bármikor hozzáférhetünk a pénzhez
• A befektetési alapok hosszú távon vonzó hozamot ígérnek
• Saját kockázatviselési képességünknek és hajlandóságunknak megfelelően választhatunk a konstrukcióban elérhető, Citibank által forglamazott befektetési jegyek közül
• A havi megtakarításunk befizetése egyszerű, hiszen megbízása alapján a bank a programhoz kapcsolódó, általa vezetett folyószámláról automatikusan levonja a havi befizetés összegét.


 


 


 


 


 


VONZÓ HOZAMOT ÍGÉRŐ BEFEKTETÉSI ALAPOK

A Jövő Befektetési Terv lehetőséget ad arra, hogy havi rendszerességgel a Citibank által forgalmazott befektetési jegyekbe fektessük pénzünket. Így magasabb hozamot érhetünk el. A befektetési alapok hozama ugyanis általában magasabb, mint a hagyományos lekötött betéteké, takarékszámláké, ráadásul többféle alaphoz kapcsolódó befektetési jegy közül lehet választani.
Sokakat már az a szó, hogy befektetés elbizonytalanít. Bátorság! Nem kell megtanulnunk tőzsdézni, nem kell követnünk a pénzpiac változásait. Nem vagyunk bankárok, és nem is kell azzá válnunk azért, hogy a pénzünket jól forgassuk. Ahhoz, hogy a Jövő Befektetési Terv segítségével kihasználhatjuk a részvény-, kötvénypiacokban rejlő lehetőséget, nincs szükség a befektetésekben való jártasságra. A befektetési alapokat ugyanis szakemberek kezelik.

RUGALMAS TAKARÉKOSSÁG

A Jövő Befektetési Terv rendkívül rugalmas módja a takarékoskodásnak. Egy-egy döntésünk nem jelent hosszú évekre szóló elkötelezettséget, mert anyagi helyzetünknek, céljainknak, vagy épp a pénzpiac változásainak megfelelően a futamidő alatt bármikor lehetőségünkben áll változtatni. Még az általunk kiválasztott befektetési alap is módosítható később.
A jövedelmünk változását követve növelhetjük, vagy akár csökkenthetjük is a havonta befektetett összeget. Sőt, a Jövő Befektetési Terv nem szakad meg akkor sem, ha egy-egy hónapban, vagy legfeljebb két egymást követő hónapban nem áll rendelkezésünkre a szükséges pénz.
Ha pedig valamiért a tervezett futamidő letelte előtt szükségünk van nagyobb összegre, bármikor hozzáférhetünk a befektetett pénzünkhöz részben vagy egészben, a szerződéskötést követő három év elteltével ráadásul teljesen ingyenesen.

HOGYAN FEKTESSÜK BE PÉNZÜNKET?

Keressük fel a Citibank bármelyik fiókját. A szakképzett személyi bankárok felmérik igényeinket és kockázatviselő képességünket, választ adnak kérdéseinkre, segítenek kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb befektetési alapot és megkötik velünk a Jövő Befektetési Terv igénybevételéhez szükséges szerződést.

A legkisebb havi befektetési összeg 20 000 Ft. A havi befektetés könnyedén növelhető vagy csökkenthető a CitiPhone Banking-en keresztül, vagy a Citibank fiókjaiban.

Néhány év elteltével pedig nincs más dolgunk, mint okos megtakarításunk gyümölcsét felhasználva megvalósítsuk terveinket.

Alapozza meg jövőjét már most! Hívja a CitiPhone Banking-et a 06-40/CITI24-es (06-40-248424-es) telefonszámon és válassza az 5-ös menüpontot, vagy látogassa meg valamelyik bankfiókunkat.

06-40-CITI24
06-40-248424


Honlapunk»






Kockázatfeltárás:
A befektetések nem lekötött betétek, sem a Citibank, N.A. / Citigroup Inc, sem bármely leányvállalata, sem a Magyar Állam nem vállal kötelezettséget a tőke- és/vagy a kamatgaranciára. Ezen befektetések befektetési kockázatoknak vannak kitéve, beleértve a befektetett összeg lehetséges elvesztését. A befektetések kizárólag csak olyan befektetők részére elérhetőek, akik nem állampolgárai, és nem állandó lakosai az Egyesült Államoknak. A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeli teljesítményekre. A Jövő Befektetési Terv szolgáltatás részletes leírását a Befektetési Szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzat, a Jövő Befektetési Terv szerződés, valamint Díjtételek tartalmaznak.

Citibank Rt. 1051 Budapest, Szabadság tér 7., Cg. 01-10-041029, Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, PSZÁF III/41.048-9/2002., 2002. december, 20., a Budapesti Értéktőzsde tagja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top