Életmód

A WellnessCafe formába hoz!

Fogyni szeretnél? Ha az idei fürdõruhadivatnak megfelelõ bikini kiválasztásában nem is, de a számodra leghatékonyabb és saját alkatodhoz, életformádhoz leginkább illõ diéta-program kiválasztásában biztosan segít a WellnessCafe!




Egyre hosszabbodnak a nappalok, és egyre erősebben süt a nap a déli órákban. Reggelente egyre túláradóbb kedvvel válogatsz ruhásszekrényedben a színesebbnél színesebb trikók, rövidebbnél rövidebb szoknyák sorából. Egyre többet kutakodsz az utazási irodák ajánlatai között, és minden munkával, tanulással töltött napon egyre többet gondolsz a napfényes, homokos tengerpartra, a hűs hegyvidéki sétákra vagy az árnyékos teraszokon töltött nyári pillanatokra.

A nyaralás megtervezését az idei fürdőruha-divat alapos ellenőrzésével kezded, kikutatod és elemzed, mik a 2006-os év nyerő fazonjai. „Vajon melyik illik hozzám a legjobban a sokszáz változat közül? Legyen türkizszín, mint a tenger vagy vérnarancs színű, mint a vízbe bukó napkorong?” – kattog az agyad…
A munkahelyeden a számítógép klaviatúráját ütöd, esetleg vizsgára készülsz, vagy otthon főzöl a családnak, de képzeletedben már indulsz is vásárolni, és a képzeletbeli piros-fehér virágos lenszoknya mellett már a táskádban lapul az idei nyárra szánt álombikini is.
Nem is egy, hanem mindjárt két fürdőruhában gondolkodsz: elképzeled magad, amint hűsítő koktélt iszogatsz színes, vadító bikinidben, és szemed előtt lebeg fekete fürdőruhás alakod is, amint lábad a medencébe mártod egy nyári délután.






A nyár megtervezésének következő lépéseként erősen elhatározod, hogy az idei bikini- szezonra végre tényleg csúcsformába hozod magad, és leadod a felesleges kilóid, megfogadod, hogy holnaptól eljársz edzeni, futni, úszni és aerobikozni is, napközben többször, de csak keveset eszel, és sokkal több vizet iszol, ételeid pedig úgy válogatod, hogy felvehesd a harcot a káros szabad gyökök és az öregedés folyamata ellen.

Kicsit sűrű a program, ugye? Mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak a bikini-vásárlást kellene neked menedzselned, a többi nyári hozzávaló pedig csak úgy, az öledbe pottyanna!? Bárcsak lenne valaki, aki megmondaná, valóban szükséged van-e arra, hogy fogyózni kezdj, bárcsak tudná valaki, hogy a trendi diéták közül melyiket válaszd, megmondaná, hogyan főzd a diéta-programodhoz illő finom ételeket, és elárulná, melyik sport illik hozzád a legjobban!





A NőkLapjaCafe támogatásával és a Wellness magazin tartalmi, szakmai együttműködésével elindult WellnessCafe oldal csapata szeretné, hogy felhőtlen nyaralásodnak semmi ne álljon az útjába. Mert ahogy bikiniből is a saját ízlésednek és alkatodnak, életformádnak megfelelő darabra van szükséged, ugyanolyan körültekintéssel kell kiválasztanod azt a diétát, amivel formába hozhatod testedet-lelkedet. Lépj be a WellnessCafe világába, teljes állapotfelmérő kérdéssorunk és szakértőink segítségével válaszd ki a hozzád legjobban illő diétát, kutass finomabbnál-finomabb receptjeink között, kérdezd szakértőinket, és érezd jól magad!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top