Trend

Rexona





REXONA CRYSTAL

Minden Rexona dezodor hatékonyan csökkenti az izzadság mennyiségét, a Rexona hónaljon történő alkalmazása akár 50%-al is csökkentheti az elpárolgást.

A legtöbb izzadásgátló nagy mennyiségű fehér alumínium-sót tartalmaz az izzadás megelőzésére, amely viszont használat alatt és után a bőrön és a ruhán fehér foltokat hagy.

Ezzel szemben az új Rexona Crystal, a már említett izzadásgátló hatás mellett, verhetetlen védelmet nyújt a fehér foltok ellen is. A Rexona Crystalban található CLEAREXTM formulát kifejezetten azzal a céllal fejlesztették, hogy minimális elszíneződést okozzon. Jelenleg nincs más olyan izzadásgátló aeroszol, amelyik kevesebb foltot hagyna.

A Rexona Crystal világszerte egyedülálló CLEAREXTM technológiája két lépésben hat. Egyrészt az izzadásgátló hatóanyagot egy speciális eljárással kezeljük, így szabad szemmel szinte láthatatlan lesz. Utána egy különleges rejtőanyagot is adunk hozzá, amely erősíti az előbbi hatását, így tovább csökkenti a fehér részecskék láthatóságát.


És hogy honnan tudjuk, hogy az új Rexona Crystal verhetetlen a fehér foltok ellen? Széleskörű klinikai tesztelést végeztünk, valamint erősen fényérzékeny műszerekkel, és computeres képanalízissel dolgoztunk, hogy le tudjuk mérni a fehér foltok érzékelhetőségét, így biztosítva védelmet a foltok ellen is.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top