Életmód

Élelmiszeripari innováció: cukormentes, nullkalóriás ketchup

A mustár és a majonéz tiltólistán marad, ketchupból viszont hamarosan annyit ehetünk, amennyit nem szégyellünk.

 

Vigyázz, kamu!

Az mustár-majonéz-ketchup hármasából az első a legveszélytelenebb. A majonéz zsír-, a ketchup pedig cukortartalmával veri kenterbe a másik kettőt. A technika és a ketchupimádó kutatónak köszönhetően viszont megalkották az egészséges vörös finomságot. Az összetevők legalább olyan titkosak, mint az egyik kólaital alkotóelemei, vagy az egyik étteremlánc rántott csirkéjének bundájában található fűszerek. A bevezetés előtt álló ételízesítő még tesztelés alatt áll, de hamarosan magunk is kipróbálhatjuk. Ezek után nem kell mellőzni a pizza, a sült krumpli vagy a hamburger mellől a piros szószt, mert akár bele is fulladhatunk a ketchupba.

Élelmiszeripari innováció: cukormentes, nullkalóriás ketchup

 

 Vigyázz, kamu!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top